| EzoMédia.net - Ezoterikus Portál :: Fórumok :: Az ember fejlődése :: Látomások |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| Látomások | ||
| Oldal: << | |
|
Moderátorok: Costa, gurucska777, A rendőr
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Rita0107 |
| ||
![]() Regisztrált tag #488 Regisztrált: k júl 27 2010, 02:30Lakóhely: Tata Üzenetek: 3 | Kedves szürkemedve, Köszönöm szépen a válaszodat,bár a "kék színű tranzitot"nem értem.Mire gondoltál?Kérlek írd le nekem,miről is van szó.Még csak nemrég ketzdtem el foglalkozni az álmaimmal.Eddíg csak éreztem,ha szellem van körülöttem,vagy ott,ahol éppen vagyok,(nem hittek nekem,nem foglalkoztam a szellemekkel,gondoltam csak a képzeletem játszik velem)de most már álmodom is és érdekel,hogy mi történik velem.Nagyon sok kérdésem van,s néha kételkedem abban,hogy normális vagyok.Leginkább most összezavarodtam,hogy miért pont én kaptam ilyen képességeket,és hogy tudom-e majd használni,kontrollálni őket. | ||
| Vissza az elejére | | ||
| gurucska777 |
| ||
![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #2 Regisztrált: sze febr 04 2009, 08:25Lakóhely: Komárno Üzenetek: 822 | Rita, el kell, h szomorítsalak, ne képzeld magadról, h "kivételes" vagy :)))))), mert a képességek mindenkiben ott vannak, csak van, aki elnyomja magában, vagy nem hozza elo újra. Ha hiszel, bízol magadban, akkor biztosan fogod majd tudni használni, kontrolálni mindazt, amit "kapsz"! Nah, de kicsit vissza az álmodra, az én meglátásom, ismereteim szerint - mindenfajta jármu, kozlekedési eszkoz haladást, elorelépést jelent, ha a színét veszem, a kék szintén ezt támasztja alá, mert a változások színe, és jot jelent. Ha álmunkban "találkozunk" egy volt családtaggal, akkor az lehet az is, h uzenni akar nekunk, és segíteni is akar valamiben. Ha jó érzéssel ébredsz, és miért ne tennéd, hisz olyan lelkek társaságában toltotted az álmodat, akiket szerettél. És ez a legfontosabb minden egyes álomban, h hogyan ébredunk belole. Irtad, h a "szellemekkel" már volt dolgod, és nem hittek neked. Ne is foglalkozz azzal, h ki és mit is hisz azokbol, amiket mondasz! Te TUDD, h úgy van, ahogy mondod, ennyi :)) Sokkal fontosabb, h saját magad mit gondolsz magadrol, mint az, h a tobbiek mit gondolnak! Nah, ez az én rálátásom, saját véleményem :) Tiszta szívbol kívánom, h legyen kitartásod, hited, bizalmad, vedd észre az uzeneteket, figyelj az elso megérzésre, és akkor minden rendben lesz! Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozz onnan, ahonnan elmentél! | ||
| rejtek |
| ||
![]() Regisztrált tag #497 Regisztrált: sze aug 11 2010, 12:07Üzenetek: 2 | Rita0107 írta ... Kedves szürkemedve, Köszönöm szépen a válaszodat,bár a "kék színű tranzitot"nem értem.Mire gondoltál?Kérlek írd le nekem,miről is van szó.Még csak nemrég ketzdtem el foglalkozni az álmaimmal.Eddíg csak éreztem,ha szellem van körülöttem,vagy ott,ahol éppen vagyok,(nem hittek nekem,nem foglalkoztam a szellemekkel,gondoltam csak a képzeletem játszik velem)de most már álmodom is és érdekel,hogy mi történik velem.Nagyon sok kérdésem van,s néha kételkedem abban,hogy normális vagyok.Leginkább most összezavarodtam,hogy miért pont én kaptam ilyen képességeket,és hogy tudom-e majd használni,kontrollálni őket. Fogod tudni használni hisz azért kaptad őket hisz mindennnap fejleszted is őket igaz. Légy poztín negatív kreatív és légy ember Rita. Inas is tud, ha akar? | ||
| Szürkemedve |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #290 Regisztrált: p aug 07 2009, 05:13Lakóhely: Alba Regia Üzenetek: 579 | Kedves Rita, A kék tranzit-ot tőled idéztem Naiyah Omadaa - Tűz őrzője | ||
| rejtek |
| ||
![]() Regisztrált tag #497 Regisztrált: sze aug 11 2010, 12:07Üzenetek: 2 | Részek nélküli egész vagyok, akarat. Inas is tud, ha akar? | ||
| Szürkemedve |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #290 Regisztrált: p aug 07 2009, 05:13Lakóhely: Alba Regia Üzenetek: 579 | És mint tudjuk: jobb az egység, mint a kétség :) Naiyah Omadaa - Tűz őrzője | ||
| Oldal: << | |